informatie

snow4u

Een kleine organisatie die garant staat dat uw reis vlekkeloos verloopt. Gestart uit passie.

Niemand is perfect, daarom vragen we om alle onduidelijkheden of problemen te melden via info@snow4u.be

Een team van enthousiaste medewerkers zijn steeds in de weer met de voorbereidingen.

Online boeken

‘snow4u’ wenst zijn steentje bij te dragen om de papierberg te doen verminderen, daarom worden alle reizen online geboekt. Bevestigingen, bestelbon en vouchers worden via mail verstuurd. Wie dit toch liever via de post krijgt kan dit vermelden bij de boeking, en wordt een supplement van 15 euro in rekening gebracht.

Na het boeken van de reis, krijg je via mail de bestelbon. Om definitief te zijn moet het voorschot van 30% betaald worden binnen de 10 dagen. Het saldo moet uiterlijk 30 dagen voor afreis op onze rekening staan.

Bijkomende informatie kan verkregen worden via info@snow4u.be of bellen naar 0473/975174.

Iedereen die een reis boekt heeft kennis van onze algemene voorwaarden en de informatie van snow4u.

Reisverzekering

SUNASSISTANCE prijzen en mogelijkheden op aanvraag

 

Busreizen

Al onze reizen zijn voorzien met eigen wagen. Wenst u dat wij instaan voor uw vervoer, neem contact op met ons. Er is steeds een mogelijkheid om met een minibus mee te reizen.

Bij voldoende aantal (min. 35 personen) kunnen we een bus inleggen. Dit tegen een meerprijs afhankelijk van het aantal personen. Tijdig reserveren is noodzakelijk.

Kinderkorting

Kinderkortingen zijn enkel van toepassing bij twee volbetalende volwassenen en indien de kinderen op de kamer van de volwassenen verblijven. (max. één kind gratis per volwassene)

Alleenreizende volwassenen

De opgegeven prijzen zijn steeds voor een kamerbezetting van minstens 2 volwassenen. 

Meerprijzen voor singles worden op aanvraag bekomen.

lessen ski en snowboard

Nederlandstalige lessen worden georganiseerd vanaf vijf personen per niveau. Steeds met gediplomeerde monitoren. Vanaf vijf jaar voor ski, vanaf 10 jaar voor snowboard. Volwassen gevorderden kunnen skiles krijgen van de plaatselijke skischool en kunnen de uren anders zijn. De lessen gaan door van 9.30u tot 12.30u. Voor alle kinderen en beginnende volwassenen zijn er twee dagen telkens nog lessen van 14.00u tot 16.00u. De reisleider kan bepalen of het nodig is om de uurregelingen te wijzigen. Om zo weinig mogelijk veranderingen ter plaatse te hebben is het belangrijk om bij de boeking het juiste niveau op te geven.

niveaus ski/SB lessen : A = eerste maal, B = één week ervaring, C = twee tot 4 weken ervaring, D = meer dan vier weken.

Privélessen worden aangeboden op aanvraag.

Indien minder dan 5 kinderen per niveau zijn ingeschreven, heeft snow4u het recht om groepen samen te voegen of de lessen af te schaffen.

kinderopvang

In een aantal hotels wordt er kinderopvang georganiseerd voor niet skiënde kinderen minder dan vijf jaar. Van 9.00u tot 16.30u kunnen de kinderen terecht bij het kindermeisje. Slapen, eten en spelen staan op het programma. Het middagmaal wordt op de kamerrekening geplaatst. Soms is het beter om potjesvoeding vanuit België mee te nemen. Omdat de kinderen niet altijd op één kamer kunnen liggen vragen we om een babyfoon mee te brengen. Niet overal zijn er kinderbedjes aanwezig. Het kan dus zijn dat je gevraagd wordt om een eigen reisbedje te voorzien. Je wordt daarvan via mail op de hoogte gebracht. Snow4u kan de kinderopvang annuleren indien niet voldoende inschrijvingen zijn.

Animatie

Iedere avond (niet op dag van aankomst en vertrek) is er één uur kinderanimatie voor het diner. Knutselen, dans, film en allerhande leuke activiteiten worden voor de kinderen vrijblijvend aangeboden. De ouders brengen de kinderen en halen de kinderen tijdig terug op. Indien de kinderanimatie in een nevenliggend hotel doorgaat, worden de kinderen afgehaald en teruggebracht door de monitoren. De activiteit wordt op voorhand kenbaar gemaakt.

 

Huur ski -en snowboardmateriaal

Mensen die ter plaatse materiaal willen huren dienen dit steeds bij de boeking op te geven. Als iemand duurder materiaal wenst, moet dit ter plaatse financieel geregeld worden met de verhuur. Helmplicht tot 15 jaar. Indien dit niet in de prijs van het huurpakket is inbegrepen moet de klant dit steeds ter plaatse regelen. Om hygiënische redenen kunnen we een eigen helm aanbevelen.

snow4u kan nooit aansprakelijk gesteld worden bij breuk of diefstal van gehuurd materiaal.